Синi марення

Форнит
Синім маренням в мріях з*явишся,
Бiлим попелом у небесах
Розповсюдишся. Ніби бавишся -
Сяєш зiрочкой у очах.

Я вагаюсь, тебе шукаючи
В ясних променях синіх снів.
Світ не бачила,щастя маючи,
Те,що втратила навеснi.

Зрозумій, що кохання ягiдне-
То лагОминка у торті,
То є марення, хоч i лагідне,
Марне марення почуттів.

Вибачай за чутки небажані.
Прощавай, я пішла на схід.
Наші сумніви, трошки зваженi,
Кину пилом геть у безжальний світ...

Хай в душі розтане затьмарення,
Мрії всі віддам ворогу,
А тобі лишу сині марення
Білим попелом на снігу.