болтаюсь

Макин Тоша
я болтаюсь по осеннему городу,
перемешиваю ногами
опавшую листву,
бытовой мусор,
разнесённый ветром;
ворошу нерадивую,
непослушную душу…
куда приведёт меня эта дорога?

подстрочник

я бовтаюся по осінньому місту,
перемішую ногами
опале листя,
побутове сміття,
рознесене вітром;
ворошу недбайливу,
неслухняну душу ...
куди приведе мене ця дорога?