Я хочу лише одним тобой милуватись

Лена Шабельник
Хочу зазирнути у твоє обличчя,
хочу умиватись із твоїх долонь.
Чекання й сумління — це біль
від кохання.
Не дай прошу, Боже, попасти
в полон. Я хочу лише одним тобой
милуватись.
Торкатись сердечним теплом.
Напитись водиці із тебе-криниці,
бо дав мені Боже відчути
свободу й любов!