Чай для одного?

Философский Саксаул
Кажется, сегодня дошутился:
чаю я на кухне разогрел –
на минутку только отлучился,
а печенье кто-то взял и съел.
Чай, конечно, можно без печенья
выпить, если сахар в доме есть,
но обидно, что попал, как пень я,
в мистику такую – просто жесть!
Только мысль заглядывает тенью
и опять уходит, как дымок:
если кто-то съел твоё печенье,
значит, ты не так и одинок…

~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Иллюстрация: «Руки прочь от интеллектуальной собст-
                венности!»

~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

«Чай для одного» назвал я свой стих, а потом вспомнил,
что у великих «Led Zeppelin» есть композиция под точно
таким же названием. А давайте послушаем?

Один из лучших блюзов «Свинцового Дирижабля» – «Tea
For One»:

http://www.youtube.com/watch?v=PBJyJv7OF2M

Led Zeppelin / Tea For One

How come twenty four hours, Baby sometimes seems to slip into days?
Oh twenty-four hours, Baby sometimes seem to slip into days
A minute seems like a lifetime, baby when I feel this way
Sittin’, lookin’ at the clock, time moves so slow
I've been watchin’ for the hands to move
Until I just can’t look no more
How come twenty four hours, Baby sometimes seems to slip into days?
A minute seems like a lifetime, Baby when I feel this way.

To sing a song for you, I recall you used to say
Oh baby this one’s for we two, which in the end is you anyway

How come twenty four hours, Baby sometimes slip into days?
A minute seems like a lifetime, baby when I feel this way.

There was a time that I stood tall, In the eyes of other men
But by my own choice I left you woman, And now I can’t get back again

How come twenty-four hours, sometimes slip into days?
A minute seems like a lifetime, Baby when I feel this way
A minute seems like a lifetime
When I feel this way...I feel this way