Дарога у незалежнасць

Надежда Петручук Филон
Глебы вага і глыбы
Жыццёвыя адбіткі…
Ці ацаніць змаглі б мы
Сапраўдныя набыткі?

Дарунак  думкі, слова
І асабістых сцежак.
Жыццё шукае новай
Дарогі ў незалежнасць…