fairy tale

Екатерина Говорова
Are you ready for the action?
Dreams come true in this selection
Are you ready for the dream?
Something good…you never seen…
Make me better, make it right
Cause my soul is deeper wight…
Give me wings I`ll fly away
Don`t forget your fairy tale