песня про Киев

Basic
Киів
 Загадаю Сонце на біду
 Це немає значення, чому я так.
 Закохаюсь в місто, та знайду
 Щастя під його хрещених куполах

 По Киіву літаю
 Неважливо що я знаю і як
 Бачу лише любов в його очах
 Бо Киів мій вітає
 Навіть неможливо щось казати,( казать)
 Коли бачиш все його життя

 Вулицями стародавніх мрій
 Бажане кохання вполювало нас
 Спогад восени Дніпровських хвиль
 Кожної хвилини обіймає Вас.

 По Киіву літаю
 Не важливо де знайду и як
 Я кохання в київських очах,
 Бо Киів мій мене вітає
 Вулицями де з зіркових мрій
 Досягну и я своїй мети
 Загадаю щастя та знайду
 Сонце під каштанами , що мов би вогні
 Закохаюсь в київську весну
 Бо немає в світі кращих ніж вони

написанно на музыку Андеря Криворучко( контрабанда) в 2009-10г