Усм шка

Эдуард Солодовник
Усмішка – це настрій гарний літа,
Водоспад на вдачу та азарт
Хвиля щастя через всю планету
 Чудернацький витвір і поп-арт

Лоскотання милої волосся
І від стресу засіб швидкой втечі
Усмішка –натхнення для поету
А також і посмішка малечі

Наче колискова від мамусі
Наче теплий хліб на стіл із печі
Усмішка мала або в два вуса
Наче це нова частина речі

Посміхайтесь у своє віконце
Як джерельце щастя і любові
Той, хто в серці не тримає сонця
Усмішку впізнає в кожнім слові!)))