смайлики

Макин Тоша
всегда мечтал
быть умным…
или хотя бы
вовремя вставлять
остроумные реплики…
всё, что мне досталось
при раздаче
серого вещества…
всё,
на что я сподобился –
рисовать
на твоей страничке в "одноклассниках"
смешные рожицы:
:), :(,
;)…

подстрочник:

завжди мріяв
бути розумним…
або ж
принаймні
вчасно видавати
дотепні жарти…
і що ж мені дісталося
при розподілі
сірої речовини?
усе,
на що я здатен –
малювати
на твоїй сторінці в "однокласниках"
кумедні пички
:), :(,
;)…