Э. Дикинсон. 1215. I bet with every Wind that blew

Ольга Денисова 2
1215

Веду я с каждым ветром спор,
Пока природа ищет
Предлог визит мне нанести,
Проделав в шаре свищик.



1215

I bet with every Wind that blew
Till Nature in chagrin
Employed a Fact to visit me
And scuttle my Balloon —