Слово матерi на весiллi

Надежда Троян
Неначе учора до школи дочку проводжала,
Сьогодні для неї співають весільні пісні.
На шастя, на долю рушник вишиваний прослала,
Усе пролетіло, так швидко, немов у ві сні.

То ж хочу сьогодні я слово своє вам сказати,
У злагоді й мирі Ви дружно ідіть по житті.
Щасливої долі я хочу для Вас побажати,
Хай будуть веселі і радісні всі Ваші дні.

Прийшли привітати Вас рідні, сусіди і друзі,
Сьогодні Вам квіти, усмішки і добрі слова!
Хай музика лине і друзі танцюють у крузі,
Щоб тільки від щастя крутилась у Вас голова!

За Вас, мої діти, я келих оцей піднімаю,
Дружків і сватів, попрошу, всім по вінця налить!
Сімейного затишку й миру родині бажаю,
А Ви ж, не забудьте онуків батькам подарить!

10.08.11р.