Вихователька дитсадка

Славик Демишев
Вихователька дитсадка,
твоя врода давно помічена.
Ти уся така... Ти така...
Найчарівніша в світі дівчина!

Вихователька, ти мені
підкажи (як сама у курсі):
твої  очі зелені? Ні?
І не сині? Тоді здаюся!

"Вихователька" - то твоє.
Бідне сонце тепер у відчаї:
не потрібне воно, бо є
ще світліша за нього дівчина!

Ось, до речі,  моя рука.
Пригадав, що хотів сказати:
я вітаю тебе зі святом,
вихователька дитсадка!


02.10.11,
День вчителя
(і виховательки
дитсадка)