Kitty, kitty, pretty cat

Татьяна Тумольская
“Kitty, kitty, pretty cat,
Do you want to be my pet?”
“Yes, I do, my little miss,
I shall never make a hiss.
I shall wake you with a purr,
Whirring when you stroke my fur.”
“Kitty, kitty, pretty cat,
Please, be soon my lovely pet.”

                01.10.2011