Гiтара

Ангелина Добровольская
Гітара

Душа, як струна, зазвініць,
Абудзіць маўклівае дрэва –
І сціхнуць птушыныя спевы.
Душа, як струна, зазвініць.

І знікнуць грымоты, залевы,
І сэрцу самотнаму – жыць!
Душа, як струна, зазвініць,
Абудзіць маўклівае дрэва.