Течуть роки

Виктор Вам
Течуть роки, минаючи сторіччя.
Час плине наче талая вода.
У покоління доки є своє обличчя,
То доти Україна молода.

Там жовто-синій прапор обійма країну,
Що гордо в гору голову здійма,
Що пересилить жах розправить спину,
Бо іншого шляху нема.

Я радий, що належу поколінню,
Що рідній ненці волю віддало,
Що буде будувати Україну,
Щоб рАділо і місто і село.