Сонечко i Заечка

Славик Демишев
Сонечко iзранечку
стукає в вікно:
"Прокидайся, Заєчко!
Час прийшов давно!"

Зупиню я Сонечко
майже без жалю -
шторами вiконечка
щiльно затулю.

"Сонце, в тебе дiти є?
Щирi почуття?
Бачиш, спить, тендiтная,
мов мале дитя...

Не чiпай iзранечку.
Я ж тебе просив!
Хай ще моя Заєчка
набирає сил.

А в обiд прийдеш, i ми
поговорим знов..."

Спи, моя Сердешная.

Спи, моя Любов...