Мить-назавжди

Наталика-Металлика
Кохаю за мить -
А навіть не знаю...
Знайомі на хвильку -
Та знов відпускаю!!!
А що буде потім -
Тепер вже не знаю...
З тобою я поряд -
А потім і з ними...
Бо діти - це щастя
Це клопіт та сміх...
Це вже почуття -
Та це радість для них!!!
Тебе - не кохаю,
ТИ  БІЛЬШЕ ЄДИНИЙ!!!
ТИ щастя, та радість...
Ти сенс майбуття -
Бо вже назавжди
У НАС ПОЧУТТЯ!!!