Послання Свидовецьким героям

Павел Мокрицкий
(Тур під г.Близниця на місці загиблої групи Київських альпіністів)

Ангели чи демони-сонце все розплавить
Небо всіх припрасує вітром
Снігова лавина дорівняє всіх,
І хорошу й злу людину !

Друже мій-смерть тебе не знеславить!
Та тому хто проходить живий:
"Не забудь,не зрадь, не заради утіх чи слави
Обережно зійди в Свидовецькую височи;ну!"