Знайеш, мила...

Svyatoslav Synyavsky
                Ганні О.

ЗНАЄШ, Мила,
мені малому восени здавалася малиною ожина
життя текло, кружляло, гріло,
знобило і знову повертало  на лужок,
отой на Зайцевім,
де хвильки пестять ґлей,
де бджоли
останній мед збирають з будяків,
де оси в гниличках допоки сонце не сідає банкетують,
де руки сині від ожини,
а очі у дружини голубі...