Макоцвiтна любов

Валео Лученко
і сипле сніг поволечки-поволі
 і тепло, як у баби в пелені,
  і тихо, як у Бога в усі,
   і мусять янголи і вірні і невірні
    на час залишити тебе на однині
   зі світом та любов'ю,
  яка серед снігів
 така от макоцвітна ...