***

Фиорелла
Ви знаєте,
як хвилі ніжно плещуть?
Ви бачили
лазурний небосхіл?
И як нестерпне серце плаче,
і більш нема боротись сил,
коли кохаєш....
Чули
як в тиші лунає
Поодинокі співи солов'їв?
Кохані очі як свіркають?
Не вистачає навіть слів,
коли кохаєш...

Сильно і всем серцем,
Коли весь світ під владою любві.
Хай сонце жалить,небо плаче!
Мені не страшно нічого,
Тому що в серці ти...