Солодкий Снiг

Валео Лученко
сніги солодкі,

як цукрова вата, у шапіто,

що йОго Батько Добрий

сьогоріч відкрив,

віщують зорі, кава

та, що на блюдці

та ще таро (куди ж без них?)

П'єро вже запросив на менует Мальвіну

і клавесина звуки все гучніші у зимному повітрі

і зорі яскравіші

і віно Чоловік, твій чоловік, несе твоїм батькам

і Звіздарі вже побрели з дарами

туди,

де грудень грудою лежить

то ж сніг солодким буде в січні лютім

чому ж йому не бути?

він же золотий...