***

Александра Салюк
Знову надія з'явилась,
Не винен у цьому, я вірю,
Дихання враз зупинилось,
Як навіть думати смію.

Душу у холод згорнула,
Змушена знову мовчати,
В спогади й мрії пірнула,
Щоб хоч десь "Я кохаю" кричати.

Знову трусилися руки,
Знову кричали думки,
В серці таємні всі звуки,
З плачем закрили замки.