всi вiдтiнки моря

Яна Барк
розкрилося небо осіннє.
ні теплим, ні холодним повітрям
воно шелестить, ніби грає
на струнах холодних гітари.
воно увібрало всі барви,
що розкрили ще білії хмари,
воно забуяло від горя
всіма відтінками моря.
а очі чиїсь, так непевно,
вивчають осіннєє небо...
вони розірвали вмить хмари,
як струни старої гітари.
вони майорять, як те небо.
їм холод ще зовсім не треба.
і очі палають від горя
всіма відтінками моря.