игра

Макин Тоша
он, как всегда, молчал,
а если говорил,
то невпопад…
она сидела,
улыбаясь,
ему рассказывала обо всём:
о детях,
о работе,
о ценах на продукты,
о ремонте,
который длится
третий год подряд…
такая странная игра…
игра в двух лицах…
в недоговорённость…

подстрочник:

він, як завжди, був мовчазним,
якщо ж щось говорив,
то недоречно…
вона сиділа
за столиком навпроти…
йому розповідала про усе:
про дітей,
про роботу
про ціни на продукти,
про ремонт,
який триває
поспіль третій рік…
така дивна гра…
гра на двох…
у недомовленість…