Вiдчуй тепло моiх долонь

Юрий Павлюков
         

Ми знов зустрілись. Ти мовчиш.
Вагаюсь: діяти?, питати?
До біса! Я беру хутчіш,
Принаймні поки ти мовчиш,
Тебе за ручку привітати.
Відчуй тепло моїх долонь!
Як б’є на спалах моє серце!
Займись! Або вгамуй вогонь,
Вгамуй зростаючий вогонь
Отруйним словом, що найменше!
Займись, або згаси вогонь!

Скажи мені, що я – не люб,
Що ти мене і не кохала,
Що по-любові був твій шлюб,
Чи по любові був твій шлюб
І ти про це не шкодувала?
Скажи, що я  був «хлопчаком»,
А ти – екстравагантна жінка:
На почуттях моїх нишком
Зіграла, наче пішаком,
Зіграла і – «Твоя зупинка!»
Навіщо грала у ЛЮБОВ?

А я в очах читаю «ТАК!»
Протистояти їм не в змозі,
І чари губ не йдуть ні як,
Із пам’яті не йдуть ні як
І я цілком у мрій в облозі:
Де я – щасливий чоловік,
Твоє кохання воскресає,
Любов єднає нас на вік...
Любов з’єднала б нас на вік,
На жаль, її в тобі… немає!
Шкода - в тобі ії нема...


Прослушать песню можно тут:http://www.realmusic.ru/songs/934396