Большой Взрыв

Макин Тоша
когда-то
давным-давно
ВСЁ было одним целым…
Большой Взрыв
разнёс это ВСЁ
на секстиллионы частичек
на секстиллионы парсеков…
наверное, поэтому
чувство оторванности
не покидает нас,
даже когда
мы с таким отчаянием
впиваемся губами
в наших любимых…

подстрочник:

колись
давним-давно
УСЕ було єдиним цілим…
Великий Вибух
розтрощив це УСЕ
на секстильйони шматочків
на секстильйони парсеків…
напевно, тому
відчуття відірваності
не залишає нас,
навіть коли
ми з таким відчаєм
впиваємося губами
в наших коханих…