якось украйинською, шуткуючи правду...

Дмитрий Жушман
я не шукаю ціль,
не потребую постіль,
мені лиш суть,
один я досі.

я лицемірство бабам не дарую,
завжди лиш правду їм кажу,
і тих що правду оцінуют,
любити буду і люблю.