сыходзь!!

Юджин 69
Сыходзь!!
Бо не стау нам нi бацькай, нi братам.
Сыходзь!!
Бо загнау беларусау за краты.
Сыходзь!!
Бо народу тыран не патрэбны.
Сыходзь!!
Бо мы дыхаем розным паветрам.
Сыходзь!!
Бо гiсторыю cтрацiу з «пагоняй».
Сыходзь!!
Беларусь ад цябе абаронiм.
Сыходзь!!
Не злiчыць ужо колькасць нязгодных.
Сыходзь!!
Не спынiць табе хваляу народных.
Сыходзь!!
Табе месца няма у нашай хаце.
Сыходзь!!
Хай жыве Беларусь, наша мацi!!