Сумна пiсенька

Лилия Росошанская
Шовком ніжним вишивала я кохання.
Мрією птиці малювала почуття.
З неба в зірках, позбирала іх бажання.
Відчувала всі споріднені сердця.

Якщо сумно, не хвилюйся, мій далекий.
Усе минає, перестануть там дощі.
Пісню дивну нехай зів'ють нам лелеки.
З тепла серця і молитви моєї душі.