***

Тетяна Бондар
відсьогодні житиму
осінньою людиною
щоби без парасолі
вдиратися в дощ
щоб листя під ногами не шелестіло

осіння людина
разом з деревами жовтітиме
з неї й листя опадатиме
і всі забудуть
як її звати насправді

а їй і так добре
бо набуде подоби птаха
котрий осінь переплутав із домом