Диво, диво, дивина

Игорь Голомозый Украина
Високо у небі,
Мов цяточка,пташка.
А що оса скаже,
Блоха і мурашка?

Диво дивовижне
Бачимо у полі,
Бачимо у лісі,
Угорі та долі.

Диво, диво, дивина –
Бачу Моську і слона,
Бачу рибку й плазуна.
Де в них пузо, де спина?

В мікроскоп бачу мікроб,
А планети – в телескоп.
Всюди бачу я Творця –
Духа, Сина та Отця.

Знаю Господа Христа.
До вас пісенька проста:
Той спасіння має,
Хто Христа приймає!
*****