Дитсадок

Игорь Голомозый Украина
Діти, іграшки, пісок –
Група, яслі, дитсадок.
У піску копаються,
З гірочки спускаються.

Хтось сміється ,хтось реве,
Маму , плачучи, зове.
Хтось регоче, хтось стрибає,
Хтось на конику скакає.

Є й бешкетник у садку –
На колінах у кутку.
Таню смикав за косічки,
Ляльку поламав Марічки.

“Дітоньки, усі до столу!
Погукайте і Миколу,
Петю, Лізу, Таню, Машу,
Бо насипали вже кашу.”

Як поїли, ідуть спати,
Та не всі хочуть лягати.
Є що ляжуть в ліжко й сплять,
Є й такі, що й не впіймать.

Гарна штука – дитсадок:
Ляльки, казки,”Колобок”,
Жмурки та скакалки –
Усілякі гралки.

Завтра зранку в дитсадочок
З мамою через місточок.
Тато нас кохає
Та благословляє.
*****