В твоiх руках...

Полюс
життя вирує, міниться, злітає,
пройтись босОніж манить по зірках...
але мене воно не помічає,
бо я ЖИВУ... лише В ТВОЇХ РУКАХ.

яке безглуздя: мріяти... чекати...
шукати істину у власних помилках...
щодня себе безжалісно картAти,
що я ЖИВУ лише... В ТВОЇХ РУКАХ.

чи буде край цьому колись - не знаю...
але з тобою, наче вільний птах,
я знов сміливо крила розправляю,
бо Я ЖИВУ лише В ТВОЇХ РУКАХ...