доброго ранку, свiт...

Мила Льева
марево осені...осіннє ніжне марення...павутина, неначе мережка в краплях роси на світанку...
а ночі вже холодом віють, вийдеш в садок спозаранку...туман...трави в росі...тихо...
і тут в одну мить...там грюкнула хвіртка...там гавкіт собачий...
кицька мур-мур треться вже коло ніг...
худобу на пасовище виганяє з двору сусідка...а на паркані півень, як заспіває...ку-ку-рі-ку!

....................    ДОБРОГО РАНКУ, СВІТ...     ....................................