вiдчай

Макин Тоша
кожен з нас
протистоїть цьому світові
поодинці
наші лиця суворішають
інколи на них
з’являються синьці
інколи
в наших очах
як волога крізь серветку
проступає відчай
тому що
в глибині кожного з нас
живе малюк -
трішечки переляканий
трішечки прибабахнутий

подстрочник:

каждый из нас
противостоит этому миру
в одиночестве
лица становятся суровее
иногда на них
появляются синяки
и кровоподтеки
иногда
в наших глазах
как влага сквозь салфетку
проступает отчаяние
потому что
в глубине каждого
живёт ребёнок -
немного испуганный
немного прибабахнутый