Волшебная сила любви

Громов Сергей Григорьевич
Любов чарівну силу має,
На волю душу відпускає.
Лікує всі страшні страждання,
Новим наповнює бажання,
Розвіє болю гіркий дим
І все стає таким легким.

         Але любові не буває,
         Коли людина в ній страждає,
         Коли створила в ній межу,
         То не любов я вам скажу,

То те, що буде душу рвати,
Воно заваде їй літати,
В нім полум’я буде палать,
Не гріти буде, а вбивать.

         Там тільки є сліпе блукання,
         Там різний погляд на бажання,
         Від болю закіпає кров,
         Убий його спаси любов.