Каламбур на беларускай мове - 4

Леонид Ганчаров
Каламбур пра падранка

Застаўся на ночку з адною я З  ДАМ
І думаў, што моц сваю даме не ЗДАМ.
Цягнулася ноч вельмі доўга, ПАД  РАНАК
Быў з дамаю той я зусім, як ПАДРАНАК.

***
Каламбур о подранке

Остался на ночку с одной я из дам
И думал, что мощь свою даме не сдам.
Тянулась ночь очень долго, под утро
Был с дамою той я совсем, как подранок.