Ми дяку мо Господи, Тоб

Игорь Голомозый Украина
Давайте Богу славу воздамо,
Давайте воздамо Йому подяку.
За те, що з вами ми не помремо,
Що пам’ятає Бог навіть собаку.

Бог пам’ятає кішку та жука,
Волосся пораховане у тебе.
Хоч може твоя думка й не така –
Прослав Ісуса-Господа, так теба.

Подякуйте Всевишньому за сніг,
За дерево сухе – стирчить у полі.
За те, що й досі Він тебе беріг,
Що Духадав Свого тобі й Миколі.

Прослав Його за те,що є вода
У річці, що “Смердючою” зоветься.
Що не страшні нам горе та біда
Стежиною, яка у Рай плететься.

Подякуй за повітря Господу.
То й що, що з вихлопним воно із газом?!
Ісус говорить:”Я до тебе йду.
Підемо в Царство ми з тобою разом!”

За що іще подякувать йому?
За поле, небо, зорі, за планети.
І це Він дарував не будь-кому…
А в космосі супутники й ракети.

За корисні копалини, за ліс,
За мед, за сік, за яблука і груші.
За кур, корів, індиків і за кіз,
За все, що у воді, на небі й суші.

Ми дякуємо, Господи, тобі!!!
*****