люблять

Игорь Голомозый Украина
Любов – вона навіки!
Люблять навіть каліки.
Люблять багаті люди,
І бідні звід усюди.

Любов до процвітання,
Любов до вимирання.
Є – люблять пики бити,
Є – люблять боронити.

Люблять гарно поїсти,
За, грати люблять сісти.
Горілку люблять пити,
Та цигарки курити.

Люблять бути при владі,
Не люблять бути в заді.
Люблять щоб керувати,
Та бідних обдирати.

Багач любить багату,
З машиною, пихату.
Бідняк біднячку любить –
Булоб куди усунуть.

Любов до кокаїну,
Любов до вазіліну.
Ще є любов до пива,
Та до презерватива.

Любов у ананіста,
У гомосексуаліста.
У лісбіянок теж любов –
Діваха дівку лиже знов.

Є люблять убивати,
Є люблять рятувати.
Люблять угору лізти,
Люблять у яму сісти.

Є люди – люблять Бога –
Таким у Рай дорога.
Люблять чорта – тривога!!!
У пекло йде дорога.
*****