Zizou! happy birthday!

Мила Льева
Сегодня день такой прекрасный,

******* нынче 3 СЕНТЯБРЯ! *******

        My Dear Prince!
       **************
от всей души тебе желаю счастья!

      С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ ТЕБЯ!!!

            сегодня день такой чудесный,
под созвездием Девы родился - ТЫ!
        пусть будет жизнь твоя, как песня!
пусть все твои исполнятся мечты!

                Zizou!
 
all that is bright and large in the life,
                from the heart I wish you,
happiness you unlimited,
                Love is infinite,
excellent mood
and execution of all your deepest wishes!
              Let luck'll never leave!
be happy and loved!
             I embrace you, my Prince))

              HAPPY BIRTHDAY!

       with respect ... your Оrchid .....