я помню

Макин Тоша
я помню,
что было в прошлом
и чего не сталось.
я не знаю,
что будет завтра,
в ближайшем
и более отдалённом
будущем.
но здесь и сейчас
любовь к тебе
бросает мне прутик надежды,
вытаскивая меня
из серого и топкого
болота обыденности.
она вновь и вновь
вскрывает старую рану,
затянувшуюся коркой равнодушия.


підстрочник:

я пам'ятаю,
що було в минулому
та чого не сталося.
мені не відомо,
що буде завтра,
в найближчому
та більш віддаленому майбутньому.
але тут і зараз
кохання до тебе
кидає мені гілочку надії,
витягує мене
із сірої та топкої
багнюки повсякденності.
воно знов і знов
роздряпує стару рану,
яка вже загоїлася
кіркою байдужості.