Спомин про Лiто

Валео Лученко
і ця душа-пуруша пише_дише_нюше

пилок небесного суцвіття...

крізь віття світло сиплеться Зорі

і комарі дзизчать і кажани

і папашоя качани повиставляла

щоб місяць мав на щось світити

і ці світи, що у тобі я засвітив

перемішалися мов просо з гарбузом

у найсмачнішій каші -

нашому коханні)