Вороття...

Александра Салюк
Пропало натхнення,
З'явилася тиша в думках,
Просила прощення,
Збираючи сльози в руках...
Збирала до купи
Не зібрані досі слова,
Завмерли, як трупи,
Думки і моя голова...
Притихли до ночі,
Бо спати мені не дадуть,
Проблеми дівочі,
Що з рання збирались у путь...
Просила прощення,
За скоєне зло, за життя,
Пропало натхнення,
Не буде його вороття...