Тримурти

Валентина Хоральд Байрам
     История таит в себе много загадок,ответы на которые пытается найти человек, всматриваясь в лики мифологических Богов и вчитываясь в писания,переданные бережно из века в век любопытному человеку, хранителю  тайн, мифов и сказаний,и как знать ,возможно,словеса о трех Богах мудрецах,являющих собою божественное сообщество Тримурти не легенда,а явь.

------------
Тримурті
   Історія таїть в собі багато загадок, відповіді на які намагається знайти осіб, вдивляючись в лики міфологічних Богів і вчитуючись в писання, передані дбайливо із століття в століття цікавому людині, зберігачу таємниць, міфів і сказань, і хтозна, можливо, словеса про трьох Богів мудреців, що виявляють собою божественне співтовариство Тримурті не легенда, а дійсність.