20 гривень

Макин Тоша
на кармане 20 гривень
дождь…
и вообще – мерзко…
размокшая пачка сигарет…
в тамбуре круглосуточного
привокзального супермаркета
грею огоньком зажигалки
озябшие руки.

подстрочник:

у кишені 20 гривень
дощ ...
і взагалі - бридко ...
розмокла пачка сигарет ...
в тамбурі цілодобового
привокзального супермаркету
грію вогником запальнички
змерзлі руки.