Давай ляжемо спати?

Алкестида
Давай ляжемо спати?
Як немовлята
У світі вічної втоми.
Два ембріони
Сплелись в обіймах
Під чорно-білим покривалом.
Дихають спільним повітрям,
А його все мало…мало…

Давай ляжемо спати?
Вплітаючи кохання
В павутини снів.
Не будемо чекати,
Ні кінця літа,
Ні дощових днів,
Ні розтавання….
Допоможи мені роздягтись
І сховай у пір’їнах
Нічного дурману.

Давай ляжемо спати?
І перестанемо…
Перестанемо…
Чекати…
Давай просто закриємо вікно
Погасимо світло
І ляжемо
Спати?