Не т кайте в д господа, люди

Маклай Сердюк
Не тікайте від Господа люди,
Бо без Бога недобре вам буде,
Вас темрява гріховна поглине,
Тож ідіть всі до Божого Сина:

Ви в Ісусі знайдете спасіння,
Дасть любов Він, святе  дасть терпіння,
Щоб щасливо і радісно жити,
І Йому бездоганно служити.

Він тепер всіх людей закликає,
Шляху іншого в світі немає,
Через нього до раю дорога
Не тікайте, о люди, від Бога!

На святий клич Христа відгукніться,
Та покайтеся, та схаменіться;
Він усіх неодмінно почує,
І на поміч прийде, порятує!

На Голгофу в молитві прийдіть,
В покаянні гріхи принесіть,
І омиє усіх кров свята,
Що текла на хресті із Христа!


28 лютого 2003 р.