Це було давно

Маклай Сердюк
Це було давно,
Нам не все одно,
Що Христос страждав
І життя віддав

За усіх людей,
За старих, дітей,
І за немовлят
Дався розіп’ять…

Щоб ми всі жили,
І старі й малі,
З ним у небесах,
Де вічна краса!..

Кличе Він людей,
І усіх дітей;
Всі до нього йдіть -
Щастя в Нім знайдіть!

С хорами небес,
Що Христос воскрес,
Віддамо поклін,
Бо достойний Він!..

2002 р.