***

Полюс
Заквітчаю волосся цвітом
І вдихну аромат полів -
Для прощання із теплим літом
Не потрібно ніяких слів.

Я до літа прислухаюсь звуків
І думками полину туди,
Де зустрінуться наші руки
І залишаться так назавжди.

Пригадаю твої карі очі,
Що дарують надію мені,
І згадаю палкі наші ночі,
І згадаю ясні наші дні.

Забажаю, щоб довга розлука,
Як та хмара, розвіялась вмить,
Бо чекати тебе - то є мука,
Бо любити тебе - значить ЖИТЬ!